perjantai 21. joulukuuta 2012

"Frostia Frostiin", sanoi eräs ystäväni

Nyt on löytynyt potentiaalinen cossi-idea DesuFrostiin toiselle päivälle. Toisena siis cossaan Spitfirea, ja toisena vuoron saa *eeppinen rumpusoolo* Jack Frost Rise of the Guardians -leffasta.

... Siis sillä varauksella, että ehdin saada sen valmiiksi.


Tarina menee näin: Olipa kerran pikkuinen Aisu joka meni lumisena talvipäivänä elokuvateatteriin. Elokuvassa oli sellainen eeppinen hahmo nimeltä Jack Frost, ja Aisun mielessä kävi sellainen ajatus, että tuotahan voisi cossata, koska hahmo on kiinnostava ja Aisu tykkäsi elokuvasta paljon. Sitten tuli se fiilis, että nuo vaatteet ovat niin basic ettei tässä ole mitään haastetta, eikä mielenkiinto ehkä riitä ihan tavisvaatecossiin. Seuraavana päivänä MinMinWitch julisti melko näyttävästi, että tämä cossi pitää tehdä. Sen jälkeen kun MMW oli törkeästi painostanut ystävällisesti suostutellut Aisua, päätös oli aika lailla selvä.


Joo, näin siinä suurin piirtein kävi. Tosin vieläkin arveluttaa että säilyyköhän mielenkiinto, koska cossi on todella yksinkertainen ja tavallisia vaatteita muistuttava, ja kaiken lisäksi toinenkin DesuFrost -cossini on samantyylinen. Jotenkin tekisi mieli keskittyä vähän erikoisempiin cosseihin. Toisaalta taas kun otan huomioon sen, kuinka paljon voin käyttää aikaa DesuFrostin cosseihin... niin. En tässä mitään suurisuuntaistakaan ehdi tehdä. Ja, no, oikeastaan kyseisen cossin tekemisestä voi tulla ihan mielenkiintoista, koska hupparin kuviointi + proppi saattavat olla hyvinkin jänniä tehdä. KANKAAN MAALAAMISTA AWW YEAH!! Hahmo on myös mieleinen, niin ehkä sekin pitää mielenkiintoa yllä. Ja sitä paitsi, näin ironiaa viljelevänä ihmisenä en voinut muuta kuin todeta että ohhoh, Frost-cossi Frostissa. Pelkään vain suunnattomasti varpaideni puolesta, jotka 87,9% varmuudella syväjäätyvät ja putoilevat irti yksi kerrallaan. Siis siinä tapauksessa, että MMW vaatii photoshootata ulkona niin että jalatkin näkyy kuvassa. Ja kyllä, olen tietoinen siitä että DesuFrostissa tulee todennäköisesti olemaan noin karkeasti arvioiden puoli miljoonaa melko useita Jack Frost -cossaajia. Mutta en anna sen häiritä~~


Ja ilmeisesti cossi saa muutakin käyttöä, koska menin sitten ilmoittamaan että pukeudun penkkareihin kyseiseksi hahmoksi. Mikäs siinä kun sopii teemaan (ja vuodenaikaan) ja kun kerran teen tämän muutenkin koska MMW painostaa, niin otetaan nyt sitten kaikki hyöty irti.

Joten, tällaisia suunnitelmia. Löysin muuten jotain hyvänlaatuista ironiaa siitäkin, että cossihahmoni Frostbiteen ovat Spitfire ja Jack Frost. Päätän tämän sepustuksen näihin ristiriitaisiin tunnelmiin.

NIIN ja hyvää joulua kaikille, ellen satu kirjoittamaan tänne vielä jotakin ennen sitä. Nukkukaa kunnolla, niin minä ainakin teen~~

2 kommenttia:

 1. En mä nyt ihan niin paljoo oo painostanu.. okei tohon en usko kyl itekään.. Mutkun haluan kuvia.. Ja niin ulkokuvista.. ne riippuu ihan siit mitä mulla on päällä sillon, kun en kyllä ala kuvaan tai ees vaatiin sua ulos jos mulla on se miku-cossi sillon.. Mutta kiva kun teet Jackin niin sitten ehkä pääsen pois mielikuvasarjasta Jack Frost -> Paukkunen (siis se meiän ope...)

  VastaaPoista
 2. Nii, en mäkään uskoisi xDD
  Ja mä en varsinaisesti halua olla kuvattava --> hankala yhtälö? Joo älä kysy, en tässä yhtään väsyneenä sokerihumalassa kirjoittele, en
  Sulla voi tosiaan kans olla vähän kylmä siinä cossissa.
  x'D

  VastaaPoista