perjantai 10. heinäkuuta 2015

Tutulla kokoonpanolla Animeconiin

Helei! Archipelaconin raportti on kuvia ja laaduntarkkailua vaille valmis, mutta ennen Animeconia se ei taida valmistua. Siksi suunnitelmat tähän väliin. Koska Archipelaconin ja Animeconin välillä taisi olla vajaat kaksi viikkoa aikaa, en lähtenyt tekemään mitään uusia asuja - etenkin kun onnistuin saamaan Ahvenanmaalta flunssan, josta en ole vieläkään parantunut. Ja pitihän sitä taas jotain töitä tehdä ja nauttia Suomen kesästä, jota kesti ruhtinaalliset kolme päivää. Kyllä sitä taas jaksaa tulevan syksyn ja talven. Eiku.

Ei mennä kuitenkaan asioiden edelle. Animeconiin mukaan lähtevät Archipelaconiin valmistuneet asut, eli Yang Xiao Long sekä Daenerys Targaryen. Molemmat asut olivat tosi mukavia päällä ja näyttivätkin vielä ihan kivoilta. Alla pari Maarianhaminassa otettua kuvaa, näitä on tulossa lisää kunhan saan raportin valmiiksi.

En ole ihan varma siitä, kumpaa asuista käytän lauantaina ja kumpaa sunnuntaina. Riippuu conseurastani, katsotaan miten käy.

Korjattavaa asuissa ei ollut paljoakaan. Toinen Danyn vöistä piti korjata ja Yangin "proppien" (nuo käsissä olevat aseet, miksi niitä kutsuisin en tiedä) maalipintaa piti vähän korjailla. Pakkaaminen on vielä kesken ja Yangin vaatteet pitäisi silittää, mutta muuten kaikki on valmiina. Myöhemmin iltapäivällä startataan auto ja lähdetään ajelemaan Kuopiota kohti MMW:n kanssa. Toivottavasti löydetään perille ilman erikoisempia kommelluksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti