perjantai 18. syyskuuta 2015

"My lord is very kind, and a great fool" - Animecon 2015

Mitäs tässä.

Animeconista kirjoittelu on venynyt ja venynyt. Koko tapahtumasta ei taida olla mitään sanottavaa? Kuviakaan ei juuri otettu, kun cossit tuli kuvattua jo Archipelaconissa. Tässä kuitenkin ihan vähän Animecon-kuulumisia.

Teimme hiukan kustannuslaskelmia MinMinWitchin kanssa ja päädyimme lähtemään Kuopioon omalla autolla. Tai no, minun isän autolla, mutta kuitenkin. Matka sujui tosi mukavasti kuunnellessa MMW:n levykokoelmaa ja ihmetellessä Laukaan vaakunaa (oltiin ihan varmoja että se on punajuuri, eipä ollut). Kuopion päässä majoituskoulu löytyi helposti, ja löydettiin autolle parkkipaikkakin.

MMW otti nättejä kuvia matkalta, ja muutenkin jälleen kaikki kunnia postauksen kuvista hänen suuntaansa.

Lauantaina meillä oli Archipelaconista tuttu aikaparadoksi-GoT-ryhmä, eli minulla Dany, Sevenillä Sansa ja Chooichilla Margaery. Nähtiin tuttuja ja juteltiin muiden GoT-cossaajien kanssa. Oltiin yhdessä länsimaista syöpää. Kävimme myös MMW:n kanssa yhdellä luennolla, jonka nimeä en muista, mutta joka käsitteli elämää animehahmona. Ihan hassuja videoita, muuten aika mitäänsanomatonta settiä.

Kuvia ei juuri tullut otettua. Saimme tasan yhden asiallisen kuvan.


Muutoin shootti näytti tältä.


Tai tältä.


Tai tältä, pointti taisi tulla selväksi.Sunnuntaina meidän oli tarkoitus MMW:n kanssa käyttää RWBY-cossejamme, mutta MMW oli perjantaina noin 10km päässä Kuopiosta huomannut, että Weissin kengät jäivät kyydistä. Pallottelin siinä sitten että jaksanko laittaa cossia, ja päädyin lopulta menemään ihan siviileissä. Kävimme Sevenin kanssa karaokessa kuten coniperinteisiimme kuuluu. Kävimme myös katsomassa AMV-kisan sekä sunnuntain cossikisat.

Eipä tässä kai sen kummempia. Ihan kiva con, kivoja ihmisiä, kivat viikset.Tracon-kuulumisia luvassa pian! Ainakin toivottavasti.

1 kommentti:

  1. http://kozekito.deviantart.com/art/Cosplay-Photo-Editing-Commission-for-10-points-569883403?ga_submit_new=10%253A1446496831

    I couldn't contact you on your dA. D:
    I don't know if you remember, but I asked if I could photoshop your Kaito picture in 2012. Right?
    And now I finally decided to upload it. I just wanted to have your full consent and see if you're okay with me uploading it to my dA. Otherwise you can tell me to take it down. ^^

    VastaaPoista