torstai 13. kesäkuuta 2013

Desussa nähdään! + Pikkuisia muutoksia

Kaikki alkaa vihdoinkin olla valmista. Terra tarvitsee vielä ihan viime hetken viilaukset, ja sitten vain kaikki matkalaukkuun ja valmista tuli.
Terraan liittyen julkaisen vielä conin jälkeen postauksen tai pari asun teosta, nyt ei enää ehdi! Ainakin viitasta ja kengistä on luvassa jonkinlaista juttua. Myös Nunchakun propista saattaa ilmestyä tekstiä tänne blogin puolelle lähiaikoina.

Desun cossisuunnitelmani kokivat vielä ihan pikkuisen muutoksen näin päivää ennen conia. Koska minulla ei ollut sunnuntaille cossia, pyörittelin vaihtoehtoja mielessäni. Päädyin kokoamaan jonkun yksinkertaisen asun Kaitolle. Satuin mainitsemaan tästä MinMinWitchille ja kysyin samalla, minä päivänä hän aikoo cossata Mikua. Vastaus oli perjantai. Kotona katsoin googlesta, onko Kaitosta mahdollisesti olemassa jotain kivaa World is Mine -versiota, ja yksi sellainen kiva löytyikin. Sain jopa koottua sen ajoissa, kun vähän sovelsin. Joten, yay spontaaneille paricosseille, luulisin? :'D
Suora seuraus tästä on, että Nunchaku siirtyy sunnuntaicossiksi. Lopullinen Desun cossisuunnitelmani siis on seuraava:

Perjantai - Kaito (World is Mine -versio)
Lauantai - Terra
Sunnuntai - Nunchaku

Nyt siirryn tästä kihartamaan Terran poninhäntää ja pakkaamaan. Conissa saa tulla nykimään hihasta, jos meikäläisen sieltä muun conikansan joukosta bongaa! Tykkään tavata ihmisiä (:

 
Desussa nähdään!

1 kommentti: