perjantai 21. kesäkuuta 2013

Enemmän kesäinen ja vähemmän sateinen Desuraportti

Desucon on nyt ohi, oli ihan mahtava viikonloppu! En oikein tiennyt että miten tämän kirjoittaisin, niin ottakaa nyt tällainen day by day -raportti. Ehkä minä vielä joskus kykenen taiteellisempiin ratkaisuihin.

Perjantai alkoi oikeastaan sillä, että istuin vielä yhden aikaan yöllä kihartamassa Terran peruukkia. Siinä välissä nukuin muutamia tunteja ja sitten suuntasin kohti Tamperetta MinMinWitchin kanssa. Tampereella teimme viime hetken viilaukset (leikkaukset?) viimeksi mainitun Miku-peruukkiin, ja kolmen aikoihin aloitimme kivan kimppakyytimatkan Lahteen. Messissä olivat tällä kertaa minun ja MMW:n lisäksi Liebe-Siegt-Alles sekä kaksi henkilöä, joiden nimimerkit jäivät minulle mysteeriksi.
Lahteen päästyämme matkaporukkamme hajosi kolmeen osaan, ja meidän kolmen (minä, MMW, L-S-A) seuraan liittyivät pian SevenTan, hänen siskonsa sekä Chooichi. Perjantai oli conipäivänä oikeastaan puhdasta hengailua. Asunikin päivälle oli sen mukainen, sillä kyseessä oli sovellettu versio World is Mine -Kaitosta. Saimmepa sentään todella tyylikkäitä kuvia MMW:n Mikun kanssa. Kuvasarja näyttää vähintään joltain keskiverto tunteella vedetyltä kansantanssilta. Onneksi lyhyestä shootista jäi käteen pari julkaisukelpoistakin kuvaa.

Kiitokset kuvasta SevenTanin siskolle.

Ainoa ohjelma, jota perjantaina seurasimme, oli AMV-kisa. Omasta mielestäni kisa oli melkoisen tasokas, tai ainakin monet videoista näyttivät hyvin tehdyiltä. Jostain syystä kuitenkin joistakin kategorioista jäi vähän vaisu fiilis, mahdollisesti useiden videoiden samankaltaisuuden takia. Iso osa edustettuina olleista sarjoista oli myös minulle tuntemattomia, joten ehkä sekin vaikutti.
Huumorikategoria oli kuitenkin the kohokohta, ja etenkin Star Trekking -video. En muista, koska olisin viimeksi revennyt niin totaalisesti videolle!

Ainoa asia, joka jäi perjantailta negatiivisesti mieleen, oli lattiamajoitus. Eikä siinäkään nyt varsinaisesti mitään vikaa ollut, paitsi että valot pysyivät päällä sinne puoli yhteen asti, eikä hiljaisuus käsitteenä tainnut aueta ihan kaikille. Puheensorina piti ainakin minua hereillä vähän turhankin pitkään.

Lauantai puolestaan valkeni huonosti nukutun yön jälkeen, sillä herättyäni neljältä en saanut enää nukuttua oikein ollenkaan. Coniseurani herättyä seitsemän aikoihin aloimme pukea cosseja päälle. Oma cossini lauantaipäivälle oli Final Fantasy VI:n/Dissidian Terra Branford. Onneksi olin muistanut ottaa kaikki asun osat mukaan! Erityisesti olin iloinen siitä, että peruukki oli vieläkin kihara - ja jopa pysyi kiharana koko päivän. Se on muuten vieläkin kihara! Kannatti istua silloin perjantaiyönä kihartamassa sitä!

Mitä asuuni tulee näin kokonaisuutena, en muista koska olisin viimeksi ollut cossiini niin tyytyväinen kuin olin Terraan. Asu ei ollut ihan tavattoman epämukava, pysyi hyvin kasassa (vaikka jouduinkin nostelemaan mekon yläosaa aika usein) ja näytti mielestäni aika hyvältä. Olin myös iloinen jo pelkästään siitä, että olin saanut asun ajoissa valmiiksi, sillä siihen oli niin paljon kaikenlaista tehtävää. Sain asusta myös kehuja, ne todella lämmittivät mieltä!

Otimme Terrasta kuvia useampaankin otteeseen, ja osa kuvista näytti jopa minun perfektionistiseen silmääni hyviltä. Näitä ilmestynee pian myös Devin puolelle. Kuvaajana kaikissa MinMinWitch.

 

 

Legginsit halusivat välttämättä ylivalottua, mutta muuten tämä kuva on niin kiva!
 

 Lauantaina ohjelmapuolelta seurasimme cosplaykilpailuja. Saimme parhaat paikat, joilla ainakin allekirjoittanut on koskaan ollut, sillä pääsimme neljännelle riville.
EC-karsinta oli ainakin minun mielestäni tasokas. Useimmat asut ja esitykset olivat hienoja, ei kyllä yhtään käynyt kateeksi tuomareita. Minä en olisi ikinä osannut valita kolmen kärkeä! Näin tulokset kuulleena täytyy kuitenkin sanoa, että oikeisiin osoitteisiin menivät. Voittajan puku oli todella upea ja esitys oli mukavan erilainen ja mieleenjäävä.
Hall Cosplay oli myös mukavaa katsottavaa.

Mitäpä vielä lauantaista. Sää oli oikein kivan aurinkoinen, mutta tuulenpuuskat aiheuttivat välillä viitta-ongelmia. Vältin Frostissa tapahtuneen pitsaonnettomuuden. Niin ja olin ihan älyttömän iloinen koska Tekken-cossaajia! Ihanaa että heitäkin löytyy, ainakaan itse en ole onnistunut moisia näkemään kovin usein. Ja mikä parasta, ultimate suosikkihahmoni Leo oli edustettuna! Mikäli kukaan kyseisistä cossajista sattuu lukemaan tätä, niin kiitos kun piristitte päivääni pelkällä olemassaolollanne (:

Sunnuntaiaamuna takana oli huomattavasti paremmin nukuttu yö, mutta väsymystaso oli silti korkeampi kuin lauantaina. Sunnuntaicossini Nunchaku ei jaksanut oikein aamulla innostaa, kun otin peruukin esiin ja inhosin sitä taas hieman enemmän. Puin kuitenkin asun päälleni ja käytinkin sitä koko sunnuntaipäivän. Loppujen lopuksi se oli ihan kiva, mutta Terran jälkeen se aiheutti lähinnä vaisun olon. Terra oli ollut jotain niin kivaa, että sen jälkeen kaapista repäisty asu oli vähän meh. Mutta kyllä siitäkin tuli hieman kuvia otettua. Näistäkin kiitos MMW:lle!

 

 

Ihailkaa kauniita talvikenkiäni.


Kävimme katsomassa esityskilpailun, joka oli hieno jo ihan senkin takia että pääsimme taas neljännelle riville, ja vielä kaiken lisäksi ihan keskelle. Esitykset olivat suurimmaksi osaksi hyviä, ja etenkin mieleen jäivät Mario ja Luigi. Myös muut palkintosijoille päässet esitykset olivat upeita.

Lopuksi seurasimme vielä päättäjäisiä ja juoksimme vesisateessa autolle. Tuuli heitti sateenvarjoni ympäri sillä lailla kauniisti niinkuin piirretyissä aina käy. Sain sen käännettyä takaisin MMW:n avustuksella, vaikka taisinkin siinä sivussa kipata kaiken sateenvarjoon kerääntyneen veden MMW:n niskaan. Anteeksi, mikäli näin kävi. ;__;

Kimppakyytikaara suuntasi kulkunsa Tampereelle, mistä jatkoimme bussilla kotiinpäin. Että sellainen Desu, suurimmilta osin jäi tosi positiivinen fiilis. Ohjelmaa ei tullut hirveästi seurattua, kun jotenkin mikään aihepiiri ei tuntunut kolahtavan, mutta hauskaa oli senkin edestä. Näimme myös useampia tuttuja ja jonkin verran tuli juteltua. Harmillisen vähän tosin, olisin halunnut jutella enemmänkin!

Nyt täytyy suunnata katse kohti Animeconia, sillä siihenhän on enää vajaa kuukausi aikaa! Suunnitelmapostausta siitä siis luvassa. Sitä ennen saan toivottavasti lähetettyä ne Terra-jutut, joita en ehtinyt kirjoittaa ennen Desua.

2 kommenttia:

  1. Iiih! Näin sinut vain vilaukselta, mutta Terrasi oli kovin nätti @___@ En edes tykkää koko hahmosta, mutta sinä olit vaan hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kuulla, että asu oli onnistunut! (:

      Poista