lauantai 27. lokakuuta 2012

Ja tämä onkin sitten ensimmäinen blogikirjoitukseni

Näin tässä sitten kävi: nyt minulla(kin) on cosplayblogi.
Mitenhän tämän nyt sitten aloittaisi. Voisin vaikka kertoilla vähän siitä, miksi päätin tehdä oman cossiblogin.
Seurailtuani pidemmän aikaa muiden cossaajien blogeja (minä kamala piilostalkkeri) tuli sellainen fiilis, että minäkin haluan. Koko juttu vaikutti hyödylliseltä ja kivalta. Yritän saada blogin avulla cossisuunnitelmiani ja muita aiheeseen liittyviä ajatuksiani järjestykseen, sekä ihan vain kirjoitella cosplay-juttuja. Kukapa nyt ei haluaisi kirjoittaa hauskasta harrastuksestaan.
Miettimisen aihetta antoi lähinnä se, että haluanko minä nyt sitten kirjoittaa suomeksi vai englanniksi. Päädyin suomen kieleen, sillä vaikka käytänkin englantia paljon ja pidän kyseisestä kielestä, luulen että tähän sopii suomi paremmin. Sitä paitsi, jaksan kenties kirjoittaa aktiivisemmin kun ei tarvitse uhrata ajatustakaan kieliopille. Anteeksi nyt kaikille äidinkielenopettajille, jotka äskeisestä loukkaantuivat.

Eipä mulla tässä sen erikoisempaa sanottavaa ole. Seuraavassa kirjoituksessa kerron varmaankin ensi vuoden cossisuunnitelmista, lähinnä Desucon Frostbitesta.

Kiitos, näkemiin ja hyvää yötä. Kello on 23:59 ja tämä on ensimmäinen blogikirjoitukseni.

4 kommenttia:

 1. Satuin huomaan että sulla on cossi blogi kans! ite tein jo heti animecoin jälkeen mutta laiskana tein ekan tekstin vasta vähän aikaa sitten -.- mutta ootko tulossa desuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, rakentelin tätä lauantaina illalla joten ei tämä vielä pitkää aikaa ole ollut olemassa :'D Kyllähän munkin täytyi tällanen tehdä kun kaikilla muillakin on, eiku. x'DD
   Oon todennäköisesti tulossa Desuun, mutta en osaa vielä yhtään sanoa että missä cossissa tms.

   Poista
 2. Hienoa nähdä että päädyit myös cossiblogien maailmaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään tästä blogista jo nyt vaikken oikeastaan mitään oo vielä kirjoittanutkaan! xD

   Poista