perjantai 2. marraskuuta 2012

Cossisuunnitelmia


Kuten jo viimeksi lupasin, nyt olisi luvassa cossisuunnitelmia ensi vuodeksi. Näin alkuun vielä täsmennän, että nämä ovat tosiaan vasta suunnitelmia, joten muutoksia voi tulla ja tuleekin jos yhtään tunnen itseäni.


SPITFIRE (OSF/IN ver.) - AIR GEAR


Eli siis Air Gearin Spitfire, Old Sleeping Forest aka Inorganic Net -asussaan. Kun joskus kauan sitten päätin cossaavani Spitfirea, ajattelin ensin tehdä sen ns. "normiversion", tiedättehän, sen Air Gearin päätarinan aikaisen version. Jotenkin kuitenkin tykkään tästä enemmän. Peruukkikin on helpompi saada näyttämään tuolta.

Värien kanssa tässä on sellainen pieni ongelma, etten ole niistä ihan 100% varma, mangassa kun niitä ei näe (Surprised? I know you are) ja anime OVAssa... Ne ovat ihan selkeästi väärät. Tuo takki on väriltään selvästi tummempi kuin nuo liekkikuviot eikä toisinpäin, eikä bandana ole valkoinen vaan musta. Näkeehän sen. Toisaalta voisin helpottaa elämääni tekemällä animeversion, mutta kun minä en tykkää siitä. Muutenkin manga on myös AG:n tapauksessa parempi kuin anime.

Näillä näkymin teen hupparista punaisen ja liekkikuvioista keltaiset. Resori tulee myös olemaan keltaista. Oikeanlaisen resorin löytäminen on kuitenkin... ongelmallista.

Toinen – ja oikeastaan suurin – ongelma tässä on Air Treckit. Sarjaa tuntemattomille kerrottakoon, että Air Gearissa noin 85% hahmoista omistaa Air Treckit, jotka ovat vähän kuin modatut rullaluistimet. Niin myös tämä hahmo. Ongelmaksi tulee se, että mitenhän minä sitten sellaiset rakennan. Jos en keksi mitään/feilaan niiden tekemisessä täydellisesti, käytän varmaan vain tavallisia kenkiä.

Tämän olisi tarkoitus olla cossini Desucon Frostbiteen, todennäköisesti molemmille päiville. Kirjoitinpas tästä paljon, johtunee siitä että tämä on kuitenkin jo työn alla ja pohdintoja on aika paljon. Koitan hillitä itseäni tästä eteenpäin ettei tästä tulisi mitään hervotonta kilometrin pituista sepustusta.


LEON S. KENNEDY (RE4 ver.) - RESIDENT EVIL


Resident Evil 4 on yksi parhaista peleistä ikinä.
Ja sitten aiheeseen, eli Leonia olisi tarkoitus cossata. Menin sitten ilmoittautumaan RE-cossiryhmään ensi vuodelle, conia ei vielä ole tiedossa. Peruukki löytyy jo, joten se ei ainakaan tule olemaan ongelma.

Tästä taitaa tulla melkoinen kaappicossi, ellen löydä jostain lisää tunteja vuorokauteeni ensi kevääseen mennessä. Kiireessä taidan kelpuuttaa tähän jotkut close enough -housut ja paidan, kun eivät mitään ihmeellisiä ole. Lentäjäntakkikin löytyy jo vaatekaapista, tosin sitä täytyy vähän modata. Tulen kuolemaan lämpöhalvaukseen. Ja miten saan itseni näyttämään noin... mieheltä...KAITO (SETSUGETSUKA ver.) - VOCALOID

Kaito Setsugetsuka-biisin asussa. Design on niin ihana, etten voi vastustaa~~ Biisikin on hyvä. Tämä tulee olemaan mahdollisesti cossini Desuconiin tai Animeconiin, mutta en uskalla luvata mitään. Ensi kevät tulee olemaan todella kiireinen opiskelun kanssa, joten en osaa sanoa yhtään et mitä ehdin tehdä.

Tämän kanssa ei tule ongelmia ainakaan kaavojen kanssa, sen verran helppo koota. Tai ainakin siltä näyttäisi. Materiaalien löytäminen onkin sitten toinen juttu. Luulen, että tulen käyttämään monta iltaa maalaten noita kuvioita. Ja hiuskoristeet omnom<3, hyvin miehekästä. Or not.

Ja mitäs vielä tästä... Minulla ei tule olemaan bassoa proppina. :')
LAVI - D.GRAY-MAN

Ja sitten cossi, jonka tekemistä odotan eniten. Syitä tähän:
a) Rakastan tätä sarjaa. Varmasti yksi parhaista, joita olen koskaan lukenut.
b) Rakastan tätä hahmoa.
c) Eeppinen cosplayryhmä muutaman kaverin kanssa!

Mikäli suunnitelmissa ei ilmene muutoksia, teen tämän ensi vuoden Traconiin. Propin rakentelu tulee olemaan hauskaa. Ja tervetuloa pituuskriisi, koska pituusero minun ja hahmon välillä on sellaiset n. 8-15 senttiä riippuen siitä, missä kohdassa sarjaa verrataan. Mutta kuten joku viisas henkilö joskus sanoi, puuttuvat sentit korvataan asenteella.

En ole vielä ihan varma siitä minkä uniformun tekisin, mangassa niitä on esiintynyt tähän mennessä kolme. Kakkosuniformu on todella hieno, mutta toisaalta kuvassa näkyvä ykkösuniformu olisi armollisempi kun ajattelen käytettävissä olevaa aikaa. Ja rahaa. Toisaalta päätös riippuu aika paljon ryhmästäkin, koska olisi aika hassua jos joku olisi eri juonikaaresta/"aikakaudelta" kuin muut. Ja viimeisimpien tietojen mukaan muut aikovat(?) tehdä ykkösuniformut.Eli siis tällaisia suunnitelmia. *vilkaisee kirjoittamaansa tekstiä* Näenkö juuri edessäni sen hervottoman kilometrin pituisen tekstimuurin jota lupasin yrittää välttää? Vähän ehkä jää vajaaksi kilometristä, mutta hervottomuutta löytyy senkin edestä. Pyydän myös anteeksi mahdollisia kirjoitusvirheitä, koska en jaksa lukea tekstiä tarkistaakseni ne. Koittakaa kestää.

4 kommenttia:

 1. Miehiä kaikki.... :D No mikäs siinä.
  Eeppinen D. Gay-man -ryhmä! En vaan osaa päättää minkä teen... Koska Kanda ois pituutensa puolesta hyvä, mut Bak on paljon coolimpi. Niistä uniformuista en tiiä. Chooichi ainakin on suunnitellut tekevänsä ykkösen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin kaikki hahmot joista tykkään/haluan cossia on miehiä :')
   D.Gay-man -ryhmä x'DD Bak on kyllä kans tosi hieno hahmo. Pituusjärjestys siinä kieltämättä menee, mut sanoisin että tee se mistä tykkäät eniten. Siltä pohjalta mäkin näitä hahmoja valitsen~

   Poista
 2. D. Grey-man ryhmä. no kun mä teen Allenin niin ei sun pituus oo ongelma oot mua pidempi :D ja ykkösen varmaankin teen helpoimmat hiukset.. ei niin pystyssä.. Oo "tommi" peruukki tulee käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siitä tulee niin hienoo~
   Nii, eihän se pituus niin iso ongelma oo. Ja hahaa totta muuten, Allenin hiuksille tapahtuu jotain hauskaa kun uniformut vaihtuu x'D Mun täytys vaan kans tehdä se päätös et minkä uniformun teen...
   Tommi x'D

   Poista