perjantai 18. tammikuuta 2013

Epävakaata cossirintamalla

Minähän sanoin silloin kun esittelin vuoden 2013 tulevia cosseja, että muutoksia voi tulla ja tuleekin.
Mutta näin pian? Tehtailen omia ennätyksiäni parhaillaan.

Seriously now. Desucon Frostbiten cossisuunnitelmani taisivat mennä ainakin osittain uusiksi. Tai ehkä mahdollisesti ihan kokonaan uusiksi.
Perimmäisenä syynä on se, että aloitin Spitfiren collegetakin kuvioinnin, mikä ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan.
Olin kokeillut kuvioiden maalaamista tilkuille, ja siinä ne olivat toimineet ihan hyvin. Mutta koska varsinaisessa collegetakissa alue on niin paljon isompi, tekniikkani ei ihan toimi. Kokeilin myös toisella tavalla, mutta ei onnistu. Jälki on läheltä katsottuna hirveää. Toisaalta voisin lohduttautua sillä, että tuskin kukaan tulee conissa kyttäämään takin maalausjälkeä erityisemmin, mutta kun se haittaa minua. Kuvioiden tekemistä erillisestä kankaasta ja ompelua takkiin ajattelin myös, mutta koska kuvioissa on paikoitellen pieniä/ohuita kohtia, se ei välttämättä myöskään onnistu.
Joten, pahoin pelkään että Spitfire joutuu odottamaan valmistumistaan vielä kauemmin, sillä ei huvita yhtään tehdä kamalaa maalausjälkeä vain sen takia, että saisin cossin valmiiksi Frostiin. Mieluummin sitten pohdin vaihtoehtoja vielä oikein kunnolla ja teen cossin sitten johonkin toiseen coniin. Sitä paitsi, saan samalla lisää aikaa löytää sellaisen resorin kuin haluan.
Olen käyttänyt tähän yksinkertaiseen cossiin jo ihan rutosti aikaa... Riemuitsen NIIN paljon jos joskus saan tämän valmiiksi.

Mutta mitäpä sen tilalle?
Olin viime lauantaina MMW:lla, muokkasimme hänelle peruukkia Vanellope-cossiin ja juttelimme myös hänen Miku Hatsune (Bad End Night ver.) -cossistaan. Siinä samalla sitten tuli ihan out of the blue sellainen idea, että teen cossin samasta musiikkivideosta. Joten:
 
GUMI (BAD END NIGHT ver.) - VOCALOID

 
 
 
En löytänyt Gumista kunnollista kuvaa jossa muut hahmot eivät olisi olleet, joten tämä saa nyt kelvata. Gumi on siis tuo vihreähiuksinen nainen.
 
Syyt, miksi päädyin kyseiseen hahmoon:
- Asu on nätti mutta tarpeeksi yksinkertainen eli mahdollinen toteuttaa tässä ajassa koulutöiden viedessä liikaa aikaa.
- Voin lainata peruukin MMW:lta.
- En ole pitkiin aikoihin tehnyt hametta/mekkoa. Viimeksi varmaan joskus yläasteen käsityötunneilla.
- Kerrankin cossaan naishahmoa (kyllä sitäkin täytyy koittaa xD, jostain syystä kaikki hahmovalintani tähän mennessä ovat olleet miehiä).
- Erittäin harvoin cossattu versio, joten olen aika harvinainen yksilö :''D
- Paricossi MMW:n kanssa.
- Minulla on kotona paljon mustaa kangasta, jolla ei ole mitään erityistä käyttötarkoitusta.
- Kerrankin voi taiteilla meikkien kanssa astetta enemmän, mieshahmojen uskottavuus kun ei ole erityisen meikattuina ihan huipussaan.
 
Joten, tämä olisi tarkoitus toteuttaa ainakin toiselle päivälle DesuFrostiin. Toisena, erittäin suurena "ehkänä", Jack Frost.
Ovatko nämä nyt sitten pysyvät suunnitelmat?
 
 
I have no idea.
 
 
En lupaa mitään, mutta uskoisin että ainakin Gumi-cossi tulee tehtyä oikeasti DesuFrostiin mennessä. Jack Frost tosiaan... Koska penkkarisuunnitelmat menivät uusiksi (Star Wars yays~), ei sen(kään) valmistumisesta ajoissa ole mitään takeita. Mutta katsotaan miten tämä tilanne tästä muotoutuu~
 
 Kirjoittelen varmaan tässä lähiaikoina jonkinnäköisen postauksen Gumin edistymisestä ja työvaiheista, joten siinä sitten kerron projektista enemmän.

2 kommenttia:

 1. Yayyyy!!! Mun Gumiiiii!! Sitten jäädytään yhdessä, vaikka sulla onkin pidempi hame, mut mulla on periaattees pidemmät hihat xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^
   Joo, mä ainakin jäädyn niin lahjakkaasti ettähh~~

   Poista