perjantai 6. kesäkuuta 2014

Desudesu

Heipä hei~

Joku sellainen pikku Cosvision-raportti ei ole vieläkään valmis, joten luvassa on nyt cossisuunnitelmia Desuconiin.
Loppukevät/alkukesä on mennyt melkoisessa kiireessä. Tentit ja se kauhulla odotettu uusintaottelu hammaslääkiksen pääsykokeiden kanssa ovat onneksi jo ohi. Palautin tällä viikolla viimeisen harjoitustyöselostuksenkin! Blogi ja cossit ovat joutuneet olemaan taka-alalla jo pitkään, mutta ehkä tuleviin kesän/syksyn coneihin saan jotain kivaa tehtyä.

Asiaan. Kiireisestä ja stressaavasta alkukesästä johtuen myös Desuconin cossisuunnitelmani ovat menneet kokonaan uusiksi muutamaan kertaan. Joskus talvella haaveilin jostakin laittoman yksityiskohtaisesta ja monivaiheisesta cossista, jota voisin onnellisena työstää koko kevään, mutta ei sitten. Sen jälkeen minun oli tarkoitus tehdä sellainen yksi avaruusvampyyrimechapilottipoju mutta peruukin tilaaminen jäi epähuomiossa ("ai miten niin on jo toukokuun puoliväli, justhan oli eka päivä") aika viime tippaan enkä uskaltanut jättää kaikkea sen varaan, että saapuuko se ajoissa. Lopulta siinä sitten kävi niin että sain peruukin käsiini pari päivää sitten, mutta avattuani paketin oli pakko ääneen kysyä, että mikä sinä olet. Enpä ole koskaan ennen nähnyt yhtä hulvattoman muotoista peruukkia. Väri on sentään nätti, ikävä vaan että väärä juuri tälle kyseiselle poitsulle. Taidan vähän uhkailla peruukkia suoristusraudalla ja katsoa onko siitä mihinkään. Alkuperäiseen suunnitelmaan se ei kyllä sovi, joten avaruusvampyyrijnejne saa jäädä odottelemaan seuraavaa peruukkikokelasta.
Sitten piti keksiä jotain, mihin olisi jo peruukki valmiina. Vaihtoehtoja oli parikin, mutta lopulta kaikki kaatui siihen, että aikaa oli liian vähän jäljellä.

Loppujen lopuksi Desu menee osittain kierrätyslinjalla ja osittain vanhan keskeneräisen projektin viimeistelyllä.

Perjantaina (=tänään :D Vitsi kun oon ajoissa taas) en aio cossata mitään, koska automatka + vain muutama tunti conissa.

Lauantai on kierrätyspäivä, eli Terra pääsee ulkoilemaan! Alun perin minun oli tarkoitus cossata Terraa vasta sunnuntaina, mutta koska ajomatka kotiin kyseisessä asussa ei houkuttele, siirsin sen lauantaille. Terraa piti hieman korjailla, ja tärkeimmät korjaukset ehdinkin tekemään. Perinteiden mukaisesti istuin eilen illalla/yöllä muutaman tunnin kihartamassa Terran peruukkia, ja tein jopa jänniä kokeiluja pohjaperuukille, koska viimeksi en ollut siihen kovin tyytyväinen. Katsotaan miten se sitten lauantaina asettuu päähän.

Jos joku ei muista kenestä Terrasta on kyse.


Sunnuntaille onkin sitten jotain uutta. Aloitin joskus viime syksynä tekemään jämäkankaista erästä pukua, joka oli yksinkertaisuudestaan huolimatta vieläkin keskeneräinen. Nyt vaikutti aika hyvältä hetkeltä tehdä se valmiiksi.Bianca - Spyro 3: The Year of the Dragon
Ihanaa nostalgiaa~ Olen ollut alkuperäisen Spyro-trilogian fani juurikin siitä asti kun viisivuotiaana pääsin ensimmäistä kertaa pelaamaan, ja ne levyt tuli pelattua puhki ihan kirjaimellisesti. Parasta ikinä oli kun veljieni kanssa ostimme PS3-järjestelmään nuo kaikki kolme alkuperäistä peliä. Tähän mennessä on tullut pelattua vaikka mitä, mutta siitä huolimatta pidän yhä vanhoja Spyroja yksinä parhaimmista peleistä, joita olen koskaan pelannut.
Jo silloin kun aloitin Biancaa, halusin oikeastaan tehdä ennemmin Eloran mutta ei ollut sopivaa peruukkia eikä kankaita, ja jotain teki mieli kuitenkin tehdä. Bianca on kuitenkin ihan jees hahmo. Vielä joku päivä teen sen Elorankin ja olen ihan naurettavan onnellinen.


Muttamutta, Desussa nähdään! Valun takaisin pakkaamaan, koska jo kolmen tunnin päästä pitää startata auto ja lähteä Lahtea kohti. Lähteä-Lahtea sanapari on ehkä paras. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti