torstai 10. heinäkuuta 2014

Ai ylihuomenna ois joku Animecon

Hei taas! Koska Animecon on tosiaan ylihuomenna (ja con-reissu alkaa jo huomenissa) olisi ehkä jo aika paljastaa cossisuunnitelmat. Aiemmin en sitä viitsinyt tehdä kun koko cossin valmistuminen ajoissa oli vaakalaudalla sekä minusta riippuvista että riippumattomista syistä, mutta ehdin sittenkin!Samael (Makai Ouji: Devils and Realist). Animekuva ainoastaan värien takia.

Katselin jonkin aikaa sitten Makai Oujin animena ja naamallani oli tulkitsematon ilme tasan siihen asti kunnes tajusin vääntää aivoni pois päältä ja alkaa virnuilemaan analysoinnin sijaan. Siitä huolimatta sarjan aihe oli kiinnostava ja päädyinkin lukemaan myös mangan, joka näin sivuhuomautuksena hakkaa animen jotain sata-nolla.

Ja enköhän sitten onnistunut kiintymään juuri siihen hahmoon, josta kukaan ei tiedä mitään. Nähdessäni animen openingin ekaa kertaa ihastuin Samaelin designiin jo sen sekunnin aikana minkä hän ruudussa oli, enkä malttanut odottaa että hän tulee juoneen mukaan. Vaikka esiintyminen jäi lyhyeksi, selvää on että Samael on ihan hiton mielenkiintoinen hahmo. Hän on yksi alamaailman neljästä kuninkaasta ja ainoa, jolla ei (ainakaan näennäisesti) ole juurikaan kiinnostusta meneillään olevaan valtaistuinkilpailuun. Muuta hänestä ei sitten oikein tiedetäkään. Voisin lyödä vetoa siitä että hän on oikeasti arkkienkeli. Tai jotain vastaavaa. Toivon vain ettei hän lopulta paljastu ihan vatipääksi jätkäksi, haha.

Minulle niin ominaisesti vedin ensin hirveät keskivartalokompleksit, ja oikeastaan möyrin niissä komplekseissani vieläkin. Jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä päädyin kuitenkin tekemään tämän. Siedätyshoitoa? 

Asun tekemisestä sen verran, että harrastin ihan kunnolla säätämistä ja arvailua. Samael on tosiaan sivuhahmo ja kuvien määrä on vähäinen. Värit ovat osittain mangan ja osittain animen mukaan, ja kaavat ehkä vähän myös. Etenkin käsitykseni housuista on aika hataralla pohjalla. Jotain sain kuitenkin aikaiseksi. Kuvia asusta ei juurikaan ole (enkä niitä harvoja ala nyt koneelle lataamaan), mutta jonkinlaista wip-materiaalia olisi tarkoitus julkaista sitten myöhemmin.

Cossijako Animeconiin menee niin, että lauantaipäivän vietän demonikuninkaana ja sunnuntain taidan olla ilman cossia. Sunnuntaina joudumme lähtemään takaisin kotiinpäin niin kiireellä etten ainakaan Samaelin härpäkkeiden kanssa jaksa alkaa säätää, ja mikään vanha asu ei nyt inspaa.

Kuopiota kohti sitten vain~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti