keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Uutta vuotta ja Yukiconin suunnitelmia

Moimoi pitkästä aikaa! Viime päivityksestä taitaa olla aika turkasen kauan, en ole saanut kesän photoshooteista tai Traconistakaan kirjoitettua ja vuosikin ehti jo vaihtua. Loppuvuosi oli opiskelun takia todella kiireinen, ja erinäisistä syistä muutenkin sekä henkisesti että fyysisesti raskas. Joululoma tuli tosiaan tarpeeseen.

Alkuvuoden conisuunnitelmista sen verran, että Yukiconiin ja DesuFrostiin olen hankkinut liput. Frostiin en ole vielä suunnitellut oikeastaan mitään cossia (tai olen mutta se olisi edellyttänyt aktiivista työskentelyä jo syksyllä eikä silloin ollut aikaa eikä jaksamista edes ajatella koko asiaa, joten se siitä sitten), mutta Yukiconin suunnitelmat ovat sentään pitävät. Hyvä niin, kun coni on kuitenkin jo muutaman päivän päästä.

Mietin pitkään että mitähän tässä nyt sitten tekisi. Halusin tehdä jonkin pelicossin kun kerran Yukicon keskittyy pitkälti peleihin ja itsekin olen pleikkarin suurkuluttaja. Jaksamistaso oli kuitenkin loppuvuodesta alhaalla eikä mitään tarpeeksi yksinkertaista ja silti inspaavaa tullut mieleen. Loman alussa kuitenkin iskivät hervottomat The Last of Us -feelsit, ja pitihän sitten alkaa cossiakin suunnitella. Koska en ole vähintään 40-vuotias mies, päädyin tekemään Joelin tyttären Sarahin.

Ei sillä että olisin myöskään 12-vuotias tyttö, mutta lähemmäs oikeaa se ainakin osuu.


Melkein tekisi mieleni alkaa avautua siitä kuinka koko peli on niin hienoa ja tuskaista pelattavaa ja Sarah hdhgbfnfj. Itse ainakin tykkäsin hirveästi tätä pelata, vaikka en olekaan se paras hiiviskelijä enkä ikinä osaa käyttää varusteita oikeissa kohdissa. Aina haravoin nurkkauksia ja keräilen kamppeita joita en kuitenkaan ikinä käytä, koska "jos nyt käytän niin sit niitä ei oo enää kun tarvisin niitä enemmän". Lopputuloksena koskaan ei ollut ammot lopussa ja silti nökötin sohvan takana piilossa ja huidoin ohikulkijoita puukolla ja inisin, että kun terä kuluu. Koska niinhän zombiemaailmanlopusta selviydytään. (Eipä sillä, stealth-tapot olivat ehkä parasta. Mitä hauskaa siinä sitten on jos vaan aseet laulaen mennään etuovesta sisään.)

Kankaiden etsintä oli mielenkiintoista, koska kiitos sen kuuluisan Myöhäisen Sytytyksen ne piti löytää äkkiä. Jouduin lopulta tyytymään close enough -ruutukankaaseen pyjamahousuja varten ja epämääräiseen t-paitakankaaseen, koska trikoota ei ollut lähellekään oikean värisenä. Ihan hyviä lopputuloksia niistä silti tuli.
Peruukin kanssa kävi tuuri, sillä kaapista löytyi vuosia sitten hankittu peruukki joka on ollut tähän asti käyttämätön, mutta pääsee nyt Sarahille. Ikävä kyllä kyseinen hiustyyli ei sovi minulle sitten yhtään :')

Tällä hetkellä housut ja aluspaita ovat valmiina, korut ovat viime silausta vailla ja peruukki kaipaa vain hieman hiuslakkaa. T-paidan kuvio on jonkin verran kesken, sillä mustista kangastusseista loppui muste. Tänään sain onneksi hankittua uusia, joten eiköhän paita valmistu huomenissa.

Sarahia cossailen varmaankin molempina conipäivinä. Tämä on nyt sitten minulle ensimmäinen Yukicon! Odotukset ovat jokseenkin korkeat kun viime vuotisesta Yukista kuului niin paljon hyvää. Ainakin ohjelmakartta näyttää hyvältä. Toiveissa olisi päästä ainakin BioWare -paneelia kuuntelemaan, The Last of Us- ja Metal Gear -luennoille, cossikisoja seuraamaan sekä tietty pianokonserttiin.

Yukiconissa nähdään, saa tulla tervehtimään! Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta myös!

Tällä kertaa uudenvuodenaattona tuli napattua muutama muikea otos~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti