torstai 4. kesäkuuta 2015

Pohdintoja ennen Desua

Heipä hei pitkästä aikaa!

Nyt on hyvä hetki osoittaa elonmerkkejä kun Desucon on jo ihan nurkan takana. Vaikka jännitin pitkään kesän työtilannettani hankin kuitenkin desulipun ja majoituksen - ja hyvä että hankin sillä töitä ei nyt sitten olekaan kuin 1-2 päivänä viikossa. Hyvin ehtii conittaa. Archipelaconin lippu tuli myös hankittua jo aikaa sitten (tai oikeammin se hankittiin minulle, minulla on hyvin omatoimisia ystäviä). Nyt päädyin vielä hankkimaan Animeconin ja Traconinkin liput.

Kevät oli täynnä kaikenlaista oikeaan elämään liittyvää tekemistä ja päätinkin joskus maaliskuussa, etten aio ottaa mitään ylimääräistä stressiä siitä että Desuun pitäisi saada tehtyä uusi cossi. Jotain kankaita on tullut hankittua, mutta siihen se on sitten jäänytkin. Ihan tyhjin käsin olen.

Desu menee siis kokonaan kierrätyslinjalla. Pitkällisen pohdinnan jälkeen mukaan lähtevät Kupliissa debytoinut Touka Kirishima (Tokyo Ghoul) ja viime Traconiin valmistunut Q (C: The Money of Soul and Possibility Control) - joista ei kummastakaan ole vielä juttua tai kuvia blogissa, hups!

Touka pääsee ainakin sunnuntaipuvuksi, ehkä myös perjantaipuvuksi. Kuvan otti MMW.


Ja Q on lauantaicossi. MMW jälleen kameran takana.

Tällaisella kierrätyskokoonpanolla kohti Desua! Toivottavasti sää suosii, muuten tulee kylmä. Ainakin lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti