tiistai 17. kesäkuuta 2014

Jäniksenä Cosvisionissa

Ehe ehe ehe kun jollain välähti taas otsikoimisvaiheessa.


Cosvisionin raportin kirjoittaminen tuttuun tapaan viivästyi, tosin tällä kertaa mielestäni oikein pätevästä syystä (tapahtuman sijoittuminen keskelle tenttiviikko(j)a, pääsykokeet, ja sitten oli vielä sellaiset pikku skabat kuin jääkiekon mm eikä mikään päässyt minun ja television väliin, niin ja sit oli joku Desucon kans). Mutta joko nyt vihdoin.

Lauantaille oli luvassa uusi puku, joka pysyi mysteerinä juurikin conipäivään asti. Kyseessä oli ryhmäilyä Alice in Wonderlandin ja steampunkin hengessä. Hahmoni oli White Rabbit, ja asudesign omaa käsialaani. Asusuunnitelma muuttui jonkin verran matkan varrella, mutta aika lähelle pääsin sitä mitä jo kuukausia sitten suunnittelin. Mukana olivat myös MinMinWitch (Alice), Seven (Mad Hatter) ja Chooichi (Cheshire Cat).
Niin yllättävää kuin se onkin, ompelin viimeiset napit asuun torstai-iltana. Mikään ei jäänyt viimeiseen iltaan, ja olinko edes ihan säälittävän tyytyväinen saavutukseeni. Oli hyvin aikaa noukkia majoitettaviani ja lukea matikan tenttiin. Jälkimmäisessä en tosin onnistunut.

Lauantaina siis Wonderland-cossit päälle ja menoksi. Nyt Turussa lähemmäs 10 kuukautta majailleena minulla oli summittainen käsitys siitä missä Logomo on, ja kyllähän sinne helposti sitten löydettiinkin.
Alkupäivä kului photoshootin merkeissä ulkosalla. Ongelmia tuotti se, että meillä ei ollut ketään "ylimääräistä" (eri sarjasta cossivaa) mukana joten ei saatu kuvia koko ryhmästä. Enemmän tai vähemmän epämääräisiä parikuvia kylläkin.

"Seuraa minua Alice ohohohohohoho"
MMW Alicena, kuvan otti Seven


Liian ylhäällä oleva häntä :'< Mutta kun mokoma ei pysynyt suorassa ilman kontaktia liiviin. Huomatkaa myös Ezrealin reisivyöt


Valaistus ei suosinut, mutta muokkaamalla tästä tuli edes jonkinlainen. Kuvan otti MMW.

Käytiin katsomassa cosplaykisat. Kutsuvieraskisaa kohtaan oli korkeahkot odotukset, enkä kyllä pettynyt ollenkaan. Cosplayesityksen äänimaailma -luennolla kävimme myös, se oli ihan jees. Ehkä sitä joskus uskaltaisi itsekin jotain ääniraitaa alkaa kasaamaan? Hui.
Lauantain ohjelmissa oli harmikseni aika paljon päällekkäisyyksiä, ja jossain kohtaa taisi olla niinkin että olisin halunnut olla kolmessa paikassa samaan aikaan. Toisaalta se kertoo myös mielenkiintoisen ohjelman määrästä, joten ei sinänsä huono ollenkaan.

MMW kuvasi jälleen.

Sevenin kuvaama.


Ihanat teatterikiikarit!
MMW kameran takana.
Lauantai-ilta kului random hengaamiseen kämpillä ja euroviisujen katseluun. Kuulin ehkä kaikki mahdolliset Game of Thrones-juonipaljastukset ja jotain Hunger Games juttuja myös. Olen joku maailman ainoa ihminen joka ei ole vielä Game of Thronesia katsonut, mutta eiköhän sekin epäkohta korjaannu piakkoin. Puolan euroviisuesitys aiheutti huvittuneisuutta ja Sveitsin viheltäjämies oli kiva.


Sunnuntai alkoi perinteisesti väsyneemmissä merkeissä kuin lauantai, mutta suht aikaisin olimme kuitenkin conipaikalla. Päivän cossi oli Bad End Night -Gumi, jonka uudelleenkäyttöarvon olin juuri uuden vuoden postauksessa ehtinyt julistaa mitättömäksi. Hups? MMW nyt vain sattui kysymään josko laittaisin sen päälleni, kun toista uutta cossia en ehtinyt tehdä. Jonkin aikaa kiristelin hampaitani kun kaivoin asun esiin kaapista, mutta silitys teki ihmeitä ja kehtasin suostua.
Tällä kertaa otin Gumin alushameesta vanteet pois, koska mekko näytti siten jotenkin kivemmalta ja hameen kuljettaminen kotoa Turkuun oli helpompaa haha. Muuten asu oli sama kuin 2013 Frostbitessa.

Conipaikalla Seven kaapattiin meiltä Hall Cosplayta varten, joten suuri osa sunnuntaista meni kolmen hengen porukassa. Luonnollisesti kävimme katsomassa jälleen cossikisat, ja sitten pelattiin korttia ja juteltiin fandom-konsertin alkuun asti. Konsertti oli ihan tajuttoman hieno! Niin hienoja kappaleita hienosti esitettynä.

Iltapäivästä kuvailtiin vielä vähän, ja käytiin päättäjäisissä.

Mallikävely, eiku. MMW kuvasi.

Ja parastahan tässä on että Gumista ei ole olemassa mitään muita kuin tiiliseinäkuvia. Ei Cosvisionista eikä Frostista. Pelkkää tiiliseinää. Oho.


Cosvision oli mielestäni oikein kiva tapahtuma, ja jos(/kun) tällainen järjestetään uudelleen niin todennäköisesti saavun kyllä paikalle. Ja noh sijainti suosi tällä kertaa myös.

Cosvisionista ei ole yhtäkään sorsakuvaa johon voisin luontevasti lopettaa D: Ottakaa siis sivullisen kommentti lauantaiaamulta. Tunsin itseni maailman miehisimmäksi (jänis)mieheksi kun ohikulkeva pikkutyttö henkäisi äidilleen, että "Katso, puputyttö!"

2 kommenttia:

 1. Uuuh hienoja kuvia! :D

  No en minäkään ole Game of Thronesia katsonut, jos se auttaa. XD
  Cosvision oli kyllä tosi kiva tapahtuma munki mielestä ja kiinostavaa ohjelmaa oli runsaasti -surprise surprise- !

  Jos joskus tulevaisuudessa teillä kaikilla on cossit samasta sarjasta ja haluatte yhteiskuvia niin jos bongaatte minut niin mua saa tulla pyytämään kuvaajaksi! :D Kuvaaminen on mega yees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Logomolta löytyi kivoja kuvausympäristöjä Wonderland-asuille (:

   Joku muukin on siis tässä tilanteessa :'D Ohjelmatarjonta oli kyllä mainio.

   Ooh, pidetään mielessä! Tähän liittyen, oletko tulossa Animeconiin? MMW ei nimittäin sinne pääse, eli meiltä puuttuu kunnollinen kamera ja kuvaaja. Toki pystymme ottamaan kuvia vähän huonolaatuisemmilla kameroillamme, mutta muutama ihan laadukas kuvakin olis kiva saada.

   Poista