maanantai 25. helmikuuta 2013

Frostbite - kaikki hajosi ja silti oli hauskaa

Ja nyt vihdoinkin sitä con-raporttia!Desucon Frostbite on tältä vuodelta ohi - jälleen yksi mieleenpainuva conkokemus. Monessakin mielessä, sillä ainakin minulle ja MinMinWitchille sattui kaikenlaista kyseisen viikonlopun aikana.

Itse aloin olla ihan con-fiiliksissä jo perjantaina, kun penkkareista väsyneenä heräsin aamupäivällä, pakkasin ennätysvauhdilla ja lähdin jo puolenpäivän jälkeen Tampereelle MMW:n ja Micchanin kämpille. Käytiin Plevnassa katsomassa Wreck-It Ralph vähän niinkuin lähdemateriaalina MMW:lle, jonka sunnuntaicossi oli kyseisen elokuvan Vanellope von Schweetz. Ihan hauska elokuva, käykää katsomassa jos löytyy ylimääräistä aikaa.
Perjantai-ilta kului lähinnä peruukkien harjaamisessa. Harjasin ja selvittelin Gumi-peruukin ja MMW:n Miku-peruukin. Ne saparot olivat silkkaa murhaa. Tein uudelleen myös Vanellope-peruukin poninhännän. Vielä myöhemmin samana iltana päätimme sitten väsätä Miku-cossiin sen hienon kirjeen.

Paperin värjääminen oli hauskaa.

Lauantaiaamuna laitoimme cossit osittain päälle (minulla Gumi ja MMW:lla Miku) ja kävelimme bussiasemalle. Heti Lahteen ja Sibeliustalolle päästyämme ilmeni ongelmia, kun 1) Pukuhuoneet olivat ihan täynnä ja 2) MMW:n matkalaukku ei oikeasta avauskoodista huolimatta auennut. Päädyimme sitten katkomaan vetoketjujen vetimiä metallileikkureilla.
Tämän jälkeen lauantaipäivä jatkui mukavasti. Seurasimme MMW:n kanssa AMV-kisaa ja pian sen jälkeen SevenTan saapui conpaikalle. Kävimme nopeasti vilkaisemassa myyntipöytäsalia ja hain ennakkotilaukseni Urumista. Vähän ihmetytti kun en ollut saanut sähköpostia siitä, että tilaukseni olisi noudettavissa Frostista, mutta kävin kuitenkin kysymässä. Ja kyllä kannatti, koska siellähän se kaikesta huolimatta oli, ihana FFXIII Lightning -action figuuri! Kertoilen hänestä siitä lisää omassa postauksessaan, sillä muuten tästä romaanista tulisi kilometrin mittainen.
Kävimme myös ulkona ottamassa kuvia, tässä materiaalia siitä. Kuvat ovat MMW:n ja SevenTanin ottamia.

Ihana tarjotin ja (feikki)viinilasit~

"Oho, seinä feilaa" En edes tajunnut ennen kuin katselin MMW:n kanssa näitä kuvia conin jälkeen.


Ja MMW:n ihana Miku (:Kävimme katsomassa myös cosplaykisan, ja sen jälkeen lähdimme hakemaan pitsaa. Kun pääsimme takaisin Sibeliustalolle, huomasin kauhukseni, että pitsasta oli kävelymatkan aikana valunut rasvaa ja muuta mukavaa valkoiselle essulleni. Koitin saada essua siistittyä, mutta eipä siitä oikein tullut mitään. Otti päähän ja teki mieli heittää pitsa seinään, etenkin kun Gumi oli ainoa cossi joka minulla oli mukana, kun olin ajatellut käyttää sunnuntaina samaa cossia. Otin essun pois ja laitoin sen muovikassiin odottamaan pesua, ja koska oli nälkä, seinään heittämisen sijasta söin pitsani. Siinä samalla koko juttu alkoi tuntua jotenkin tosi hassulta ja vaikka se tietysti harmitti, sille tuli ihan naurettuakin.
Kävimme vielä illalla laulamassa karaokea SevenTanin kanssa, ja sitten lähdimme etsimään lattiamajoituspaikkaa. Ja löysimmekin sen, tosin ei ilman ylimääräistä säätöä.

Sunnuntaina totesimme olevamme todella fiksuja kun heräsimme aikaisemmin kuin valtaosa lattiamajoitusjengistä ja ehdimme pestä hampaat yms. ennen kauheita jonoja. Kokosin improvisoidun sunnuntaicossin lainaamalla MMW:lta peruukin ja SevenTanilta paidan, ja loput löytyikin ihan omasta matkalaukusta. Tähän väliin kiitos MMW:lle ja SevenTanille, olette ihania kun pelastitte minut ;__;
Tämän näköisenä pyörin sitten sunnuntain:


 
Koska olin astetta rennomassa asussa, päädyin kantamaan MMW:n järkkäriä ympäriinsä ja otin tehtäväkseni valokuvata ihan urakalla. Ja siinä samalla matkalaukuista repäistystä originaalista hahmostani tuli sitten valokuvaaja. En ole aikoihin ottanut niin paljon kuvia conissa.
Vierailimme myös karaokessa ja myyntipöytäsalissa uudemmankin kerran, ja söimme hyvää katkarapucaesarsalaattia. Ja Muffeja. <3 Ja MMW aka Vane yritti syödä tikkarin, mutta päätyi heittämään sen lattialle. Voi toista : <

Nam.


Kokonaisuutena sunnuntai oli sellainen hengailupäivä, ja vastoinkäymisistä huolimatta conista jäi positiivinen fiilis. Erityisen iso kiitos kaikille joiden kanssa tuli vietettyä aikaa enemmän tai vähemmän, ihmiset ovat kuitenkin se tärkein asia joka tekee conista onnistuneen! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti