sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Lyhyitä essuja ja röyhelöitä

Lauantaina 2.2. urakoimme MinMinWitchin kanssa Bad End Night -asuihimme kuuluvia essuja valmiiksi. Siinä sivussa kritisiomme myös muotisuunnittelijoita aiheista pöytäliinat ja valaat.

Essujen rakentelu alkoi kaavoituksella, ja tyylilleni uskollisesti revin kaavat jostain mieleni syövereistä. Tulen joskus vielä kärsimään tästä tavasta.
Koska Mikun ja Gumin essut ovat jonkin verran erilaiset, modasimme tyylikästä peruskaavaani tarpeen mukaan. Mikun essu on muuten yllättävän lyhyt!

Mallikuva, tosin vilkuilimme myös muita Googlen avustuksella löytyneitä kuvia.
 
 
Koska mistään löytämästämme kuvasta ei selvinnyt, millainen kiinnityssysteemi Mikun essun yläosassa on, päädyimme tekemään perus niskalenkin. Se on helppo. xD
 
 
Kuvassa työskentelytila ja kaikenlaista tarpeellista, joita essujen väkertämiseen tarvitsimme. Työvaihekuvia ei juurikaan ole, koska emme muistaneet/jaksaneet ottaa niitä. Yhdestä todella keskeisestä osasta löytyy tosin jonkinlaisia kuvia:Eli ryöhelöt, ja niitä riitti etenkin Gumin essussa. Näiden ylinaisellisten vaatekappaleiden tekemisen lomassa tuli kotiäitifiilis, mikä oli ainakin minun mielestäni todella pelottavaa.
Mutta ainakin pääsin tekemään jotain uutta, hahah melkoinen hyppäys kun miettii aikaisempia cossejani ja nyt tätä. Suom. tähän asti kaikki hahmot miehiä ja yhtäkkiä olen ryöhelöiseen essuun pukeutuva nainen
 
 
Emme ehtineet saada essuja täysin valmiiksi, sillä nuo suuret rusetit jäivät tekemättä ja Gumilta puuttuu vielä kiinnitysnauha vyötäröltä. Siksi mitään "valmis essu"-kuvaa ei vielä ole, vaan sen saatte sitten myöhemmin.
 
Gumi-asusta puuttuu vielä:
- Mekon helman huolittelu
- Mekon hihat
- Kaulus
- Essusta rusetti + kiinnitysnauha
- Nuo jutut ranteissa (miksiköhän niitä pitäisi kutsua)
- Hiuspantasysteemi
 
Eli kyllä tämä tästä vielä valmistuu, toivottavasti jopa ajoissa (:

1 kommentti:

  1. Mä en enää voi ajatelle valaita, ilman että mulle tulee se puvuntakki ja pöytäliinat mieleen xD

    VastaaPoista