torstai 21. helmikuuta 2013

Vielä jotakin Gumista + Uusi peruukki!

Odottelen tässä että saisin Frostbiten kuvat MinMinWitchilta, sillä ennen sitä en oikein voi kirjoittaa omaa raporttia kyseisestä tapahtumasta. Julkaisen siis tämän sepustuksen tässä välissä, kyllä se con-raporttikin vielä tulee (:
Kuten otsikko jo kertoo, vähän sellaista materiaalia jota en ehtinyt julkaista ennen Gumin ensiesiintymistä DesuFrostissa, sekä juttua uudesta peruukistani.

Aloitetaan Gumilla. Sain sen tosiaan ajoissa valmiiksi!
Hiuspantasysteemi oli ehkä asun ongelmallisin kohta, mutta lopulta päädyin tekemään pohjan softiksesta ja päällystämään sen molemmilta puolilta kaksinkertaisella kankaalla ettei keltainen näy hirveän härösti läpi. Sisälle pujotin ohuen hiuspannan.
Kuvamateriaalia:

Kruunulta näyttävä hiuspantaharjoitelma näyttää kruunulta.
 
Ompelua~

Valmis hiuspanta ja vammaava valaistus.
 
Muista työvaiheista ei juuri ole kuvia, joten vähän kuvatuksia valmiista asusta olkaa hyvät:
 Parempia kuvia, joissa asu näkyy paremmin ja meikkikin on jaksanut löytää tiensä kasvoihin asti, tulee sitten con-raportin mukana.


Sitten peruukista.
Kyseinen peruukki on tilattu MoeMall:sta, ja se taidettiin myydä nimellä No.6 Shion White version. Sarjasta tai hahmosta en tiedä juuri mitään muuta kuin että MMW tykkää, mutta peruukki vaikutti sopivalta.
Etsin peruukkia, joka olisi lähellä valkoista mutta kuitenkin hieman hopeaan/harmaaseen vivahtava, ja tämä vaikutti olevan lähimpänä sitä, mitä etsin. Tosin pelkäsin tämän olevan liian valkoinen, sillä vaikka se ei näyttänyt kuvassa ihan siltä, MMW:n mukaan kyseisellä hahmolla on puhtaanvalkoiset hiukset.

Sain peruukin jonkin aikaa sitten ja yllätyin positiivisesti, sillä peruukki on suloisen vaaleanharmaa. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:


Pahoittelen taas meikkaamatonta naamaa, haha. Ja valaistus inspiroi epämääräisiin poseihin. Pahoittelen sitäkin. xD
Olen tyytyväinen tähän peruukkiin. Tosin se on astetta pöyheämpää lajia, joten sitä täytyy hieman asetella ja siistiä ennen kuin voin käyttää sitä missään cossissa.
 
 
^Pakko lisätä, koska random kuvakulmat ovat välillä hyvinkin mielenkiintoisia!

Seuraavaksi sitten Frostbite-raportti, toivottavasti pian! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti