lauantai 25. toukokuuta 2013

Niin ihania peruukkeja

Kun haimme päivän postit maanantaina...

Äiti: "Täällä on sulle pari tällaista saapumisilmoitusta, näköjään Kiinasta ja Singaporesta."

Minä:
 
 
 
Toisin sanoen ne ihanat peruukit siellä odottelivat~ Ne löysivät tiensä Suomeen nopeammin kuin odotin (ja vaikka Paypal oli sitä mieltä että toisen olisi pitänyt lähteä Australiaan wut). Kävin hakemassa kyseiset ihanuudet tiistaina, ja täytyihän niitä sitten heti sovittaa.
 
Ensinnäkin tämä Terralle hankkimani peruukki. Aluksi ajattelin hankkia pitkän peruukin ja laittaa sen poninhännälle, mutta koska poninhännän täytyisi olla aika korkealla, päädyin sitten jo ihan oman mielenterveytenikin takia hankkimaan lyhyemmän peruukin ja siihen erillisen poninhännän.
 
Tähän peruukkiin, jonka päädyin tilaamaan, kuului kaksi poninhäntää. Niinpä tuo toinen on nyt vähän niinkuin ylimääräinen, mutta peruukki näyttää kahdella poninhännällä sen verran kivalta että eiköhän sillekin löydy käyttöä! Eikä tullut edes kalliiksi. Vähän epäilin, että kuinkahan hyvälaatuinen peruukki sieltä tulee, mutta tämä on ihana ja vaikuttaa vähintään yhtä laadukkaalta kuin muutkin peruukkini. Värikin on myyntikuvan mukainen.
 
 
 
Kuvanlaatu on mikä on + Kamera vääristää väriä hieman.
 
Peruukista yhdellä poninhännällä ei ole yhtäkään hyvää kuvaa, joten sellaista ette nyt saa. Viimeistään kiharrusvaiheessa sellainen varmaankin ilmestyy tänne blogin puolelle. Minun niin täytyy hankkia se peruukkipää.
 
Ja sitten se toinen ihanuus~
 

Tällainen! Otsis vammaa kuvassa ja kamera vääristää värejä, peruukki ei ole oikeasti noin tumma.
Eli siis erääseen tulevaan projektiini, saas nähdä milloin toteutuu. Kukaan ei ainakaan arvaa hahmoa, eiku.

Ja jee Terran asukin on edistynyt! Huolittelin mekosta saumoja ja helmoja ja jatkoin hansikkaiden tekemistä. Niistä lisää myöhemmin, nyt kun on aikaa tehdä cosseja kun pääsykokeet ovat ohi!!2 kommenttia:

  1. Mua kiinostais tietää mistä nuo peruukit tilasit ja jos eBaystä niin mikä myyjä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blondi peruukki on MatchWigs -nimiseltä sivustolta, ruskea peruukki on MoeMall:sta. (:

      Poista