torstai 11. heinäkuuta 2013

Suuntana Animecon!

Terveisiä täältä kiireen keskeltä. Animecon on nyt viikonloppuna. Oma conimatkani alkaa jo huomenna aamulla, joten cossintekoaikaa on jäljellä hälyttävän vähän.

... Ezreal ei ole vielä valmis.

Mistään suurista puutteista ei onneksi ole kyse. Ase-hanska-systeemi koki tänään valtaisan edistysaskeleen alkutekijöistä valmiiksi, ja keeppiviritelmä sai solkensa muutama tunti sitten. Enää ei tarvitse kuin viimeistellä reisien kohdalle tulevat vyöt, leikata takkiin hapsut ja lisätä ne X:n muotoiset ompeleet housuihin. Jousta en ikävä kyllä ehtinyt tekemään.

Pieni "maistiainen" Ezrealista. Koko asu näyttäytyy sitten conissa!


Ezrealin peruukki saapui jo viime viikolla, ja ihastuin siihen valtavasti. Tajuttomat postikulut eivät enää juurikaan harmita.
Mutta missä olette gogglesit? Postista tuli muutama päivä sitten saapumisilmoitus, ja olin ihan varma, että siellä ne nyt vihdoin ovat. Eivätpä olleet, vaan kyseisen paketin sisältä paljastui violettia lisäystä peruukkiperheeseen. Sitä en osannut odottaa yhtään. Siis odotin kyllä sitäkin pakettia, mutta sen arvioitu saapumisaika oli vasta ensi viikon lopulla. Peruukki saapui yli viikon etuajassa, mutta lasit ovat jo viikon myöhässä arvioidusta saapumisajasta.
Eilen iski pieni paniikki lasien suhteen, mutta onneksi SevenTan pelasti minut ja lupasi lainata omia steampunk-lasejaan mikäli tilaamani lasit eivät ehdi Animeconiin. Ja niinhän siinä sitten kävi, etten löytänyt saapumisilmoitusta postilaatikosta tänäänkään. Onneksi minulle on lainalasit tiedossa, ettei Ezreal joudu jäämään niiden takia kotiin.

Terra sen sijaan ei pääse mukaan Kuopioon. En ole ehtinyt millään tekemään asuun tarvittavia korjailuja.
Saattaa siis olla, että cossaan Ezrealia molempina conipäivinä, ellen sitten ensimmäisen päivän jälkeen totea että Ezreal on niin hot etten pysty. Eikun siis mitä. Sen varalta otan vaihtoehtoisen asukokonaisuuden mukaan. Se ei oikeastaan ole cossi, vaan enemmänkin hahmon asun inspiroima. Siitä ei kuitenkaan sen enempää, conissa se sitten näkyy jos näkyy.


Eipä mulla muuta, takaisin pakkaamaan ja viimeistelemään cossia. Animeconissa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti