sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ai onko se Animecon niin pian?

Animecon on jo ihan nurkan takana! Olen vähän miettinyt uudelleen Animeconin suunnitelmiani, ja oikeastaan se, mitä aluksi suunnittelin, ei enää inspaa niin kovasti. Ajattelin sitten keksiä jotain uutta.
Mitähän se olisi.
Ennen Desua mielessä kävi toteuttaa jokin jo pitkän aikaa suunnitelmissa olleista puvuista tai vaihtoehtoisesti jokin ihana puku, jonka tekemistä on tullut jo jonkin verran mietittyä - mutta jatkuvasti oli sellainen olo, että se vajaa kuukausi Desun ja Aconin välillä ei riitä niistä mihinkään, varsinkin kun oikea elämä koittaa jatkuvasti tulla tielle.
Sitten tuli Desukiire ja kaikki aika meni Terran valmistumiseen. Sitten oli Desucon, ja minulle alettiin vihjailla jotain aivan muuta. Ja niinhän siinä sitten kävi, että minut saatiin innostumaan kyseisestä cossista. Uusi cossini Animeconiin tulee siis olemaan League of Legendsin Ezreal.
... Niin siis sillä oletuksella, että ehdin saada sen valmiiksi.
Kun Desussa kerroin, etten oikein tiedä mitä Animeconissa cossaisin, minulle heitettiin tällainen ehdotus. Ryhmät nyt ovat aina ihan parhautta, ja sitä paitsi kun kyseistä hahmoa erityisesti kaivattiin, niin miksi ei? Design on sitä paitsi cool.
Ongelmana on vain se, että missä olette tarkat lähdekuvat kun ihan tosissani tarvitsisin teitä? Yllä olevaa kuvaa lukuunottamatta kyseisestä asusta ei juuri löydy virallisia kuvia, ja jos löytyykin niin asut eivät ole täysin samanlaiset. Myös fanarteissa on aina jokin asia eri tavalla joka kuvassa. Ja ikään kuin tämä ei vielä riittäisi, virallisissa arteissa ja in-game Ezrealissa on eroja. Joten... Olen jo etukäteen pahoillani kaikesta siitä, mitä teen väärin.
Helpottaakseni elämääni päätin, että yritän noudattaa tuota ylläolevaa kuvaa lähes absoluuttisena totuutena. Katsotaan mitä tapahtuu.

Tuo jännä jousi-asia olisi muikeaa tehdä, mutta pelkään aikatauluni puolesta. Toivottavasti ehdin! Ainakin tuon ase-hanska-jutun koitan saada valmiiksi. Jotenkin näistä termeistä oikein huokuu asiantuntemukseni (tai sitten ei).

Takkia olen jo aloitellut, kangas on kamalaa mutta parempaakaan ei tällä aikataululla löytynyt. Olen myös metsästänyt tekonahkaa, solkia ja purjerenkaita. Pyörin kirpparilla vöiden löytymisen toivossa, mutta ei onnistanut. Minulla tulee siis olemaan ihan uskomattoman kauniit vyöt kun itse teen. Niitäkin olen jo aloitellut, nähtäväksi jää millaiset niistä lopulta tulee.
Tilasin myös peruukin. Purin hammasta ja maksoin 22 dollaria nopeammasta kuljetuksesta, että peruukki ehtii varmemmin perille ennen conia. Parempi sitten olla hyvä peruukki ja ajoissa perillä, muuten saatan heittää jonkun pienimuotoisen itkupotkuraivarin. 22 dollarilla saa jo toisen peruukin, ainakin Ebaysta.
Ja nyt kun Ebay tuli puheeksi, niin sieltä tuli tilattua close enough -lasit, joita modailen jos ehdin. Toisaalta olisin halunnut tehdä ne itse, mutta aikataulu ratkeilee liitoksistaan ilmankin.

Se, käytänkö tätä cossia lauantaina vai sunnuntaina vaiko jopa koko viikonlopun, riippuu coniseurastani. Mikäli muut aikovat olla LoL-cosseissa molemmat päivät, niin mikä ettei. Jos eivät, niin Terra saa varmaankin toisen esiintymisensä.

Ai niin, ja yksi juttu vielä. Näen tässä taas sen kuuluisan logiikan: helmikuiseen Frostiin vähän vaatetta ja heinäkuun Animeconiin paljon vaatetta. Eli sitten kun kuolen lämpöhalvaukseen jonnekin ojaan, niin soittakaa ambulanssi. Ei mulla muuta. Ei mutta oikeasti, ei sitten mitään +30'C hellettä, jooko?

Nyt cossin tekeminen kuitenkin keskeytyy hetkeksi, sillä luvassa on neljän päivän reissu kavereiden kanssa. Sen jälkeen työskentelytahti täytyy nostaa täysin uudelle tasolle, että asu valmistuu Animeconiin mennessä. Toivotaan parasta!

2 kommenttia:

 1. Jeah! Ezreal!
  Mulla ainakin suunnitelmissa käyttää myös Alice-cossia. Tai sitten pelkkää Alicea, jos Lux ei valmistu... Armori pitäs tehä, katotaa miten onnistuu. Toivotaan nyt että saisin valmiiksi, mielellään ennen viimeistä iltaa/aamua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivottavasti Ezreal on sitten Aconiin mennessä valmis, vielä on vähän kesken...
   Onnea myös Luxin valmistumisen kanssa, armorin tekeminen on varmaan jännää.

   Poista